Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

OVER DEMIR NUT COMPANY

Demir Nut Company bestaat sinds haar oprichting in 1984 al ruim 34 jaar en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een ervaren en belangrijke speler binnen onze sector.

Als internationale importeur, distributeur en groothandel van noten, pinda’s en zuidvruchten beleveren we naast retailketens ook andere (inter)nationale groothandels.

Vanuit ons kantoor in Rotterdam doen we zaken over de hele wereld. Daarbij zijn wij de schakel tussen de producenten enerzijds en de afzetmarkt anderzijds.

Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk binnen deze sector zijn continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Daarnaast hebben we, met behoud van een concurrerende prijsstelling, in de afgelopen ruim 34 jaar onze bedrijfsprocessen geoptimaliseerd. Zo profiteert u niet alleen van onze kennis en kunde maar ook van een professionele partner met een compleet productassortiment in noten, pinda’s, zuidvruchten, zaden en pitten tegen marktconforme prijzen.

Waar staan wij voor?
U, de klant, staat bij ons centraal. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn richten wij ons continu op kwaliteit, klantgerichtheid, deskundigheid en flexibiliteit. Wij gaan voor de lange termijn en proberen voortdurend voeling met onze klanten te houden.

Dit uit zich onder andere in het leveren van maatwerkoplossingen waaronder het opzetten van uw eigen private label. Een andere uitvloeisel van de nauwe samenwerking met onze klanten is het aanbieden van diverse kwaliteitsklassen en een brede verpakkingslijn, tegen marktconforme prijzen. Zo kunnen we zo passend mogelijk inspelen op uw specifieke behoeftes.

Yusuf Demir

Directeur

Ayşegül Demir

Directeur

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Ons team bestaat stuk voor stuk uit specialisten op hun vakgebied. Onze bedrijfscultuur laat zich het beste omschrijven als dynamisch, professioneel en gericht op een optimale relatie en nauwe samenwerking met onze klanten. Dit alles om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan uw wensen.

Tekin Durucay

Sales Manager

Christa Kruiger

Intern accountant

Akar Bağcı

Extern accountant

Fatih Kadakal

Sales manager

Habib Aydın

Logistiek manager

Şemsettin Mihci

Magazijn beheerder